Wenskaarten, ontharingscrème, bureaustoelen en koffiecups

 Wie had dat gedacht? Deze producten worden momenteel in grote mate online besteld – 

Als online verkoper kun je, juist nu, extra omzet draaien. Ook met producten waarvan je niet verwacht had dat ze momenteel erg in trek zijn. Welke producten zijn momenteel erg populair om online te bestellen? Wij zochten het uit!

Kaarten

En dan doelen we niet op de ouderwetse, papieren versies van Google Maps. We hebben het over mooie, bijzondere, lieve en zelfs handgemaakte wenskaarten. In deze coronacrisistijd worden er meer dan ooit kaarten per post verstuurd, naar opa en oma in het verzorgingstehuis, die lieve juf of meester of naar die beste vrienden die je nu niet bezoeken kan. Hoe origineler de kaart, hoe beter. Check bijvoorbeeld de handgemaakte wenskaarten van Olympiccards.nl of die van Ninecards.nl, met kaarten in elke denkbare categorie.

Kookboeken

Nu we thuis moeten blijven en niet ons favoriete restaurant kunnen bezoeken, wordt er massaal gekookt en gebakken. Van bijzondere taarten tot healthy hapjes (om de coronakilo’s te bestrijden 😉), in ieder van ons schuilt een heuse (hobby)kok. De kans dus voor online boekverkopers om nu hun kookboeken voor een zacht prijsje aan te bieden. (En voor de verkopers van keukenspullen om hun spatels, koekenpannen en staafmixers in the picture te zetten!)

Sportartikelen

De sportscholen zijn dicht, maar we willen graag fit blijven. Mensen zijn daarom veel op zoek naar sprotartikelen waarmee ze thuis aan hun conditie kunnen werken. Yogamatten, springtouwen, halters en gewichten of een hometrainer; online verkopers van sportartikelen hebben het druk. Op bol.com is er zelfs een speciale pagina boordevol tips, inspiratie en artikelen voor de thuissporter. Verkoop jij sportartikelen? Overweeg dan zeker om jouw producten ook op bol.com aan te bieden!

Telecommunicatie

Laptops, tablets en internetproviders hebben dé producten en diensten die momenteel echt onder de categorie ‘eerste levensbehoefte’ vallen. (Oké, voedsel en toiletpapier zijn natuurlijk de échte eerste levensbehoeftes.) Maar waar ben je anno nu zonder snel internet of een goed werkende laptop? Naast filmpjes kijken en eindeloos scrollen door je tijdlijn op Facebook, moet er gewerkt en gestudeerd worden vanuit huis.

Kantoorartikelen

Van inktcartridges en printerpapier tot koffiecups en notitieblokken; thuiswerken betekent: richt je thuiskantoor goed in. Zorg ervoor dat je je werk zo goed en efficiënt mogelijk kunt doen. Zelfs bureaus en bureaustoelen worden momenteel veel verkocht. Logisch, want wekenlang werken aan de gammele keukentafel levert op den duur rugproblemen op. Bovendien is een kantoor pas een echt kantoor, als er goede koffie is!

Creatieve en knutselspullen

Niet alleen voor de kids; ook de volwassenen zijn op zoek naar creatieve en knutselspullen om zich te vermaken. Haaknaalden en bolletjes wol, DIY-pakketten voor wandhangers, vogelhuisjes of eierwarmers, kwasten en verf of plankjes, spijkers en houtlijm; we willen lekker bezig zijn en iets creëren. Of je nu pastelkrijt, kleurboeken of een pakket creatief-met-kurk verkoopt; zorg ervoor dat jouw producten online goed vindbaar zijn, zodat alle thuisblijvers hun creatieve uitspattingen kunnen doen.

Bordspellen en puzzels

Na urenlang online werken, studeren of schoolwerk maken, is het tijd voor offline ontspanning. Bordspellen en puzzels zijn populairder dan ooit. Oké, in het pre-internettijdperk werd er vast nóg meer samen gedobbeld, gekaart of ge-mens-erger-je-niet, maar gezelschapsspellen winnen momenteel echt aan populariteit. En geef toe; het is toch ook wel erg gezellig om samen met je huisgenoten een spelletje te doen? Cola, chippies en nootjes erbij, muziekje op de achtergrond … een vleugje jeugdsentiment.

Verzorgingsproducten

Naast desinfecterende handgels en toiletpapier, zijn de meer luxe verzorgingsproducten erg in trek. De badkamer is de plek om je even terug te trekken en alle aandacht aan jezelf te besteden. Scrubben, een maskertje, nagels lakken of haren verven, baardharen trimmen of eindelijk die oksels eens ontharen 😉. De online shops met verzorgings- of schoonheidsproducten lopen als een trein.

Interieur en woonaccessoires

Als we dan toch thuis zijn, kunnen we het maar beter zo gezellig mogelijk maken, toch? Naast achterstallige klusjes aanpakken of de kasten eens flink uitmesten, wordt er veel tijd en aandacht besteed aan het interieur; met mooie woonaccessoires, sfeervolle kaarsen en hebbedingetjes-waar-je-vrolijk-van-wordt. #BlijfThuis, maar dan wel zo gezellig mogelijk!

Jouw webshop

Misschien denk je: Ja, heel leuk, al die populaire online producten die jullie benoemen … maar ik merk er helemaal niks van. Ik heb geen extra klanten nu. Hoe kan dat?
Dan nodigen we je van harte uit om eens met ons te sparren. Wij hebben veel ervaring met online verkopers en het succes van verkopen op online marketplaces. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jij binnen drie werkdagen jouw producten succesvol aan kunt bieden op de grote online marketplaces, zoals bol.com. Wij helpen elke ondernemer, groot of klein en binnen elk budget. Zorg ervoor dat ook jouw producten gevonden én gekocht worden!

Deel dit bericht: