Marketplace Support

Wil je jouw producten verkopen op bol.com, Amazon of andere bekende marketplaces? Bij PlazaSupport hebben we alle expertise in huis om ervoor te zorgen dat jouw online verkoop succesvol, probleemloos en foutloos verloopt.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van e-commerce bieden we een totaalpakket van zeven disciplines, speciaal samengesteld om het maximale uit jouw marketplace-ervaring te halen. Samen met onze specialisten bepaal je waar jouw behoeften liggen en wij zorgen voor resultaten op zowel korte als lange termijn.

Of je nu hulp nodig hebt bij het inrichten van je marketplace-account, het optimaliseren van je productpresentaties, het verbeteren van je zichtbaarheid of het stroomlijnen van je logistieke processen – PlazaSupport staat voor je klaar. Wij begrijpen de complexiteit van het verkopen op online plazas en nemen graag al jouw zorgen uit handen.

1. Project Management

Brengt alles in kaart wat voor jou nodig is om te starten met online verkoop op marketplaces

2. Traffic Management & Planning

Maakt en bewaakt de planning van het gehele traject van jouw online verkoop

3. Contentcreatie & Presentatie

Zet jouw producten zo optimaal mogelijk in de online etalage

4. SEO Content optimalisatie

Voor heldere en volledige SEO-omschrijvingen van al jouw producten

5. ICT-Optimalisatie

Tijdbesparend verkopen via marketplaces met de inzet van slimme ICT-oplossingen

6. Juridisch Advies

Laat jouw leveringsvoorwaarden checken en kom niet voor verrassingen te staan

7. Logistiek Advies

Optimaliseer jouw logistieke afdeling voor een snelle en voordelige levering van jouw producten

Waarmee kunnen we jou helpen?

Achter elke discipline om jouw producten succesvol te verkopen op bol.com, Amazon en andere marketplaces schuilen echte specialisten. Bij PlazaSupport bundelen wij onze krachten om jou een compleet pakket aan services te bieden, zodat jij het beste uit jouw marketplace-verkopen kunt halen.

Hoewel wij een totaalpakket aanbieden, begrijpen wij dat elke ondernemer unieke behoeften heeft. Daarom bekijken we samen met jou welke diensten voor jouw specifieke situatie het meest relevant zijn. Of je nu een startende ondernemer bent of al ervaring hebt, wij passen onze aanpak aan jouw behoeften aan.

Als startende ondernemer ligt de focus misschien nog niet direct op het optimaliseren van je logistiek. In plaats daarvan helpen wij je graag met een vliegende start door middel van een concurrerende prijsstelling en een aantrekkelijke productpresentatie. Samen bepalen we welke stappen het snelste extra rendement voor jou kunnen opleveren.

Bij PlazaSupport streven we ernaar om jouw online verkoop avontuur zo succesvol en efficiënt mogelijk te maken. Ons team staat klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden, zodat jij online kunt groeien. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw online verkoopdoelen te behalen. Samen zetten we de stappen naar e-commerce succes!