Disciplines

Jij wilt jouw producten verkopen op bol.com / Amazon of andere bekende online plaza of marketplace? PlazaSupport heeft alle disciplines in huis om ervoor te zorgen dat jouw online verkoop succesvol, correct en zorgeloos verloopt.

Deze zeven disciplines samen vormen jouw totaalpakket aan PlazaSupport, waarmee jij het beste uit jouw marketplace haalt. Jij bepaalt zelf, uiteraard in overleg met onze specialisten waar de behoefte ligt. We gaan altijd voor resultaat op korte en lange termijn!

1. Project Management

Brengt alles in kaart wat voor jou nodig is om te starten met online verkoop op marketplaces

2. Traffic Management & Planning

Maakt en bewaakt de planning van het gehele traject van jouw online verkoop

3. Contentcreatie & Productpresentatie

Zet jouw producten zo optimaal mogelijk in de online etalage

4. SEO Productomschrijvingen & Communicatie

Voor heldere en volledige SEO-omschrijvingen van al jouw producten

5. ICT-Optimalisatie

Tijdbesparend verkopen via marketplaces met de inzet van slimme ICT-oplossingen

6. Juridisch Advies

Laat jouw leveringsvoorwaarden checken en kom niet voor verrassingen te staan

7. Logistiek Advies

Optimaliseer jouw logistieke afdeling voor een snelle en voordelige levering van jouw producten

Met welke dicipline kunnen we jou helpen?

Achter elke discipline om jouw producten succesvol te verkopen op bol.com & Amazon gaan echte specialisten schuil. Samen bieden wij jou een totaalpakket aan services om het beste uit jouw marketplace te halen.

Hoewel we een totaalpakket aanbieden, en daarmee iedere ondernemer kunnen voorzien van alle handvatten om succesvol te zijn op marketplaces, bekijken we van vraag tot vraag aan welke dienst behoeft is. In de praktijk betekent dit dat we in goed overleg bepalen hoe we voor jou het snelst extra rendement kunnen bereiken. Ben je startent, dan zal de behoefte wellicht nog niet direct op het optimaliseren van je logistiek liggen, maar ben je meer gebaad bij een flitsende start met een concurrerende prijsstelling en een goede productpresentatie.