3. Contentcreatie & productpresentatie

De presentatie van jouw producten op online marketplaces dient optimaal te zijn. Niet alleen moet het product duidelijk op de foto’s staan, ook sfeerbeleving, stijl en beeldkwaliteit zijn van het grootste belang als je succesvol wilt verkopen op bol.com. Er zijn diverse voorwaarden waar je aan moet voldoen als het op productpresentatie en beeldmateriaal aankomt. Wij zorgen ervoor dat jouw producten perfect gefotografeerd worden, in de juiste stijl en met de sfeer die jij met jouw merk wil uitstralen. Dat kan op locatie, maar ook in onze fotostudio. Na het fotograferen wordt het beeldmateriaal bewerkt en stellen we een overzichtelijke beeldbank samen.

 

Heb je reeds afbeeldingen van jouw producten, bijvoorbeeld in jouw webshop? Samen kijken we of het voldoende afbeeldingen zijn die voldoen aan de eisen die bol.com stelt om zo hoog mogelijk te scoren. Ook is het mogelijk jouw producten 3D of in een korte video te presenteren. Dé manier om klanten jouw product online optimaal te laten ervaren.

Online verkopen via bol.com valt of staat bij een goede productpresentatie. Middels fotografie, 3D-bewerking, videocontent en CGI-creatie

Stap 3 in het starten met verkopen via marketplaces – zetten we jouw producten zo optimaal mogelijk in de virtuele etalage. Al het beeldmateriaal wordt verzameld in een overzichtelijke beeldbank en blijft jouw eigendom.