Hiep hiep hoera, PlazaSupport bestaat op 1 november alweer een jaar!

Het eenjarig jubileum van PlazaSupport

Geen groot feest, maar een online proostmoment, dat is hoe we ons eenjarig bestaan vieren. Onze klanten ontvangen een lekkere PlazaSupport-verrassing per post. Dat hadden we vorig jaar niet kunnen denken, toen we onze deuren openden op 1 november. Maar we mogen niet klagen!

Want misschien hebben we wel, juist door de coronacrisis, een extra succesvol jaar gehad. Online winkelen viert hoogtij en dat zal voorlopig zeker niet veranderen.

In het eerste jaar PlazaSupport …
  • Hebben we meer dan 125.600 (!) artikelen in de online schappen van marketplaces geplaatst voor onze klanten.
  • Zagen we de gemiddelde omzet van onze klanten stijgen met maar liefst 178%.
  • Kregen we er zeer uiteenlopende nieuwe klanten bij: van gezellige woonaccessoireswinkel,  producent van leerzame bordspelen tot gerenommeerd tuinmerk, megashop in autolakken en groothandel in kantoormeubelen.
  • Leerden we er een hoop bij. Want productomschrijvingen maken voor zo’n divers klantenbestand betekent: je verdiepen in de materie. Om maar wat te noemen: we weten nu dat ecologische stropellets mos- en onkruidgroei tegengaan, dat je met flagstones bestrating met een mediterraan tintje aanlegt en dat bekende bordspellen ook in eetbare varianten bestaan, van chocolade. Just saying!
  • Aten we tijdens overlegmomenten vaak wortels. Al was het maar om al die geconsumeerde drop, speculaasjes en chocolade enigszins te compenseren.
  • Zijn we ons, naast het totaalpakket voor verkopen op marketplaces, ook gaan richten op webshopoptimalisatie. Naast het verbeteren van bestaande webshops begeleiden we op dit moment een klant bij de introductie van een eigen marketplace!

Deel dit bericht: