7. Logistiek advies

Logistiek advies klinkt als iets ‘groots’, maar als je besluit jouw producten via bol.com of een andere online marketplace te verkopen, zal jouw bedrijf groeien en de omzet stijgen.

Wellicht verkoop je al via je eigen webshop, maar zodra daar orders vanuit je online marketplace bijkomen, is het verstandig je logistieke afdeling en handelingen eens onder de loep te nemen. Dit kan ook in een latere fase, als je merkt dat je huidige magazijn niet meer voldoende ruimte biedt of werkwijze hapert.

Er zijn talloze tools en tricks om het verpakken en verzenden van orders goedkoper en efficiënter te laten verlopen. Ook voor het snel, klantvriendelijk en kostenbesparend afwikkelen van retouren kunnen wij je adviseren.

Doorloop het logistieke deel van je online verkopen met een van onze specialisten, zodat je jouw magazijn, verpakkingen, logistieke formulieren, verzendingen en retouren up-to-date kunt maken.

Disciplines Logistiek advies

Tot slot stap 7, de stap waarbij het logistieke gedeelte met je doorlopen wordt. Van het inventariseren van je magazijn, het adviseren over voorraadbeheer tot het kostenbesparend verpakken en verzenden van je producten; als je je logistieke afdeling laat meegroeien met de groei van je bedrijf, hoef je klanten nooit teleur te stellen.

Heb je te weinig ruimte voor opslag? Of wil je geen omkijken hebben naar het logistieke proces rondom jouw bestellingen?

Maak dan gebruik van de fulfillment dienst van bol.com. Bij deze betaalde service slaat bol.com jouw voorraad op in hun magazijn en nemen zij de verzendingen en retourneringen op zich. Wil je hierover meer weten, neem dan contact op met een van onze specialisten.