1. Project management online verkoop

Starten met verkopen op bol.com of een andere online marketplace omvat veel meer dan alleen het aanmaken van een account, foto’s uploaden en je verkoopprijs bepalen. Om succesvol te zijn en je online verkoop continu op peil te houden, zijn er verschillende voorwaarden waaraan je moet voldoen. Bij de basis van online succes staat projectmanagement, waarbij we de verwachtingen en mogelijkheden op elkaar afstemmen.

Onze projectmanager zal samen met jou een grondige analyse uitvoeren aan de hand van de marketplace checklist. Hierdoor krijg je niet alleen een beter beeld van alle aspecten die komen kijken bij verkopen via een online marketplace, maar ontvang je ook eerlijk en bedrijfsmatig advies.

De volgende vragen staan centraal:

  • Wat is het verkooppotentieel van jouw producten op de marketplace?
  • Is jouw bedrijf klaar om online te verkopen?
  • Welke zaken zijn al op orde en welke aspecten verdienen nog aandacht?

Na dit oriënterende gesprek, het doorlopen van de checklist en het ontvangen van adviezen, stellen we een plan van aanpak op waar we mee aan de slag gaan.

Zodra je begint met verkopen via bol.com of een andere online marketplace, blijft de projectmanager betrokken om je op de hoogte te houden van nieuwe functies op de marketplaces. Daarnaast zal de bol.com scorecard regelmatig worden geëvalueerd en geanalyseerd, en waar nodig zullen we aanvullend advies geven om je conversie te verhogen.

Met onze begeleiding en ondersteuning zorgen we ervoor dat je een solide basis legt voor jouw online verkoopactiviteiten en helpen we je om succesvol te zijn op de marketplaces.

Benieuwd naar jouw online potentieel?
Neem contact met ons op!

meer over:
De projectmanager marketplaces

De projectmanager bekijkt jouw bedrijf vanuit een overkoepelend perspectief en brengt in kaart wat er nodig is om succesvol te starten met verkoop via marketplaces. Ze begeleiden je gedurende het hele proces, bieden advies op basis van de marketplace checklist en analyseren de verkoopresultaten om aanvullende adviezen te geven.

Het verkopen via marketplaces omvat diverse aspecten en vereist een strategische aanpak. Een projectmanager heeft de expertise en ervaring om jouw bedrijf te begeleiden en te adviseren bij het succesvol verkopen op marketplaces. Ze zorgen ervoor dat je voldoet aan de vereisten, bieden waardevol inzicht en helpen bij het optimaliseren van je verkoopresultaten.

De projectmanager zal een grondige analyse uitvoeren van jouw bedrijf en de vereisten voor verkoop via marketplaces in kaart brengen. Ze zullen je begeleiden bij elke stap van het proces, van het opzetten van je account tot het optimaliseren van je productaanbod. Daarnaast zullen ze verkoopresultaten analyseren en aanvullende adviezen geven om jouw succes op marketplaces te vergroten.

Ja, absoluut. De projectmanager zal jouw verkoopresultaten analyseren en evalueren om eventuele zwakke punten of verbetermogelijkheden te identificeren. Ze zullen je voorzien van waardevolle inzichten en advies om je online verkoopstrategie te optimaliseren en je conversie te verhogen.

Zodra je bent gestart met de verkoop via marketplaces, blijft de projectmanager betrokken. Ze houden je op de hoogte van nieuwe functies en ontwikkelingen op de marketplaces, evalueren regelmatig je prestaties aan de hand van de bol.com scorecard en geven indien nodig aanvullende adviezen om je conversie verder te verbeteren.