Channable partner: optimaliseer jouw online verkoop

PlazaSupport is Channable partner. Dit betekent dat we ondernemers begeleiden bij de implementatie en optimalisatie van Channable voor het integreren van marketplaces en webshops, met name gericht op de krachtige Woocommerce integratie.

 

Wat is Channable?

Channable is dé sleutel tot het verhogen van jouw omzet op marktplaatsen. Het stelt je in staat om je productcatalogi te integreren, herprijzen en optimaliseren, wat leidt tot een verhoogde verkoop.

 

Een volledig geïntegreerde manier om jouw producten online op de markt te brengen.

Marktplaats-integratie: Breid jouw commerciële bereik uit door jouw webshop te integreren met grote marktplaatsen. Automatiseer het bijwerken van productlistings en richt je op de juiste plek om de juiste klanten te bereiken.

Feed-management: Promoot jouw producten op duizenden marktplaatsen met kant-en-klare feed templates en realtime updates voor elk kanaal.

Versnel groei op marketplaces: Beheer duizenden productvermeldingen en verhoog de omzet op populaire marketplaces.

Realtime voorraad updates: Jouw productinformatie wordt dagelijks bijgewerkt op alle verbonden marketplaces, waardoor de informatie altijd foutloos is.

Realtime voorraadbeheer: Beheer grote productcatalogi, krijg inzicht in de voorraad, uitverkoop en interessante producten, en houd alles in sync met jouw backoffice.

Synchronisatie van orders: Bespaar tijd met directe API-verbindingen die al jouw bestellingen synchroniseren met jouw online shop.

 

Waarom Channable?

Of je nu een groeiende webshop hebt of jouw producten wilt presenteren aan een breder publiek, Channable biedt de oplossingen die je nodig hebt. Het stelt je in staat om moeiteloos jouw productinformatie te beheren, te verrijken en te synchroniseren met diverse verkoopkanalen, wat resulteert in niet alleen efficiënter beheer maar ook in verbeterde zichtbaarheid op platforms zoals bol.com en Amazon.

 

Voor wie is Channable interessant?

Channable is een waardevolle aanvulling voor elke ondernemer die online verkoopt. Of je nu een doorgewinterde e-commerceprofessional bent of net begint, Channable is schaalbaar en aanpasbaar aan verschillende behoeften. Het is een gamechanger voor diegenen die streven naar een geoptimaliseerde productpresentatie, een groter doelgroep bereik, en uiteindelijk meer succesvolle verkopen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe PlazaSupport jouw online verkoop tot een commercieel succes kan maken!

Deel dit bericht: