PlazaSupport haalt het beste uit marketplaces!

Online shoppen is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ruim tachtig procent van de Nederlandse consumenten koopt online en dit percentage zal de komende jaren alleen maar toenemen. Speel als ondernemer nu in op de groeiende vraag van de consument om aankopen te doen via online marketplaces en verhoog je omzet aanzienlijk. Bied jouw producten aan op grote, bekende marketplaces, zoals bol.com. Zo kun je meer verkopen in minder tijd en tegen minder kosten. Een ware boost voor je bedrijf!

Verkopen via bol.com en online marketplaces is een vak apart, waar je echt de tijd voor nodig hebt en waarvoor je aan talloze voorwaarden moet voldoen. PlazaSupport weet precies wat die voorwaarden zijn en kent het verkopen via de grote en bekende marketplaces op haar duimpje. Van het compleet inrichten van een account op bol.com tot het maken van spetterende productpresentaties, van aansprekende productomschrijvingen tot het adviseren op logistiek en juridisch gebied.

Samen met jou doorlopen we het hele proces van verkoop op online marketplaces van A tot Z. Praktisch, eerlijk en tijdbesparend. Met het totaalpakket van 7 disciplines van PlazaSupport ga jij scoren op elke marketplace.

P.S.: Ben je zelf al thuis in verkoop via marketplaces en heb je geen behoefte aan het totaalpakket? Stel dan zelf je pakket-op-maat samen en kies alleen de onderdelen die jij nodig hebt!  

Wie zijn wij

Ons team

Gerwin van der Kamp

Gerwin van der kamp

Annelies Muileman

Annelies Muileman

Folkert Schutte

Ronnie van Halm

Ronnie van Halm

Juridisch advies

Juridisch advies

Transport

Logistiek

Vragen over plazaSupport

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk? In de lijst met FAQ vind je antwoord op de meest gestelde vragen over PlazaSupport. Staat jouw vraag er niet bij? Stel ‘m dan via onderstaand contactformulier. Vragen worden altijd binnen een werkdag beantwoord.

Locatie

Colmschaterstraatweg 18

7433 PR Schalkhaar

Telefonisch