PlazaSupport haalt het beste uit marketplaces!

Online shoppen is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ruim tachtig procent van de Nederlandse consumenten koopt online en dit percentage zal de komende jaren alleen maar toenemen. Speel als ondernemer nu in op de groeiende vraag van de consument om aankopen te doen via online marketplaces en verhoog je omzet aanzienlijk. Bied jouw producten aan op grote, bekende marketplaces, zoals bol.com. Zo kun je meer verkopen in minder tijd en tegen minder kosten. Een ware boost voor je bedrijf!

Verkopen via bol.com en online marketplaces is een vak apart, waar je echt de tijd voor nodig hebt en waarvoor je aan talloze voorwaarden moet voldoen. PlazaSupport weet precies wat die voorwaarden zijn en kent het verkopen via de grote en bekende marketplaces op haar duimpje. Van het compleet inrichten van een account op bol.com tot het maken van spetterende productpresentaties, van aansprekende productomschrijvingen tot het adviseren op logistiek en juridisch gebied.

Samen met jou doorlopen we het hele proces van verkoop op online marketplaces van A tot Z. Praktisch, eerlijk en tijdbesparend. Met het totaalpakket van 7 disciplines van PlazaSupport ga jij scoren op elke marketplace.

 

P.S.: Ben je zelf al thuis in verkoop via marketplaces en heb je geen behoefte aan het totaalpakket? Stel dan zelf je pakket-op-maat samen en kies alleen de onderdelen die jij nodig hebt!  

PlazaSupport - Online Marketing

Wie zijn wij

PlazaSupport is er voor elke ondernemer, groot of klein, die online wil verkopen op bol.com of andere marketplaces en daar het allerbeste uit wil halen; of je nu net wilt starten met het verkopen van jouw producten op bol.com en hier nog geen enkele ervaring mee hebt of juist als je de ervaring wel hebt, maar door tijdgebrek gewoonweg niet toekomt aan het verkopen via marketplaces. PlazaSupport haalt het beste uit marketplaces!

NEEM CONTACT OP

PlazaSupport biedt een totaalpakket van services om jou te helpen bij het verkopen op marketplaces, van A tot Z. Wil jij jouw producten verkopen op bol.com of op een andere online plaza? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Je bent van harte welkom op ons kantoor, maar we komen met plezier naar jou toe om kennis te maken.
En mocht je reeds veel ervaring hebben met verkopen op bol.com en zoek je naar een of enkele disciplines om je te ondersteunen of adviseren? Dat kan ook! Kies de onderdelen die jij nodig hebt en bel of mail. Samen stellen we dan jouw pakket-op-maat samen.

NEEM CONTACT OP

Ons team

Achter elke discipline om jouw producten succesvol te verkopen op marketplaces gaan echte specialisten schuil. Maak hier kennis met ze!

Gerwin van der Kamp

Gerwin van der Kamp - Projectmanager online verkoop
Projectmanagement

Gerwin van der Kamp

Annelies Muileman

Annelies Muileman - Traffic management & planning
Traffic Management & Planning

Annelies Muileman

Jeroen van der Veen

Jeroen van der Veen - Contentcreatie & productpresentatie
Contentcreatie & productpresentatie

Jeroen van der Veen

Juliëtte Rosenkamp

Juliëtte Rosenkamp - SEO productomschrijvingen & communicatie
SEO productomschrijvingen & communicatie

Juliëtte Rosenkamp

Ronnie van Halm

Ronnie van Halm - ICT-optimalisatie
ICT-optimalisatie & API-koppelingen

Ronnie van Halm

Juridisch advies

Juridisch advies online verkoop
Juridisch advies bij online verkoop

Juridisch advies

Logistiek

Logistiek advies online verkoop
Logistiek advies

Logistiek

Vragen over PlazaSupport?

Heb je nog vragen of zijn er zaken onduidelijk? In de lijst met FAQ vind je antwoord op de meest gestelde vragen over PlazaSupport. Staat jouw vraag er niet bij? Stel ‘m dan via onderstaand contactformulier. Vragen worden altijd binnen een werkdag beantwoord.

Locatie
Colmschaterstraatweg 18

7433 PR Schalkhaar

Telefonisch
+31 570 830993
Social media