5. ICT-optimalisatie

De inzet van slimme ICT-oplossingen maakt het verkopen op online marketplaces een stuk eenvoudiger. Laat onze ICT’er API-koppelingen tussen de marketplace-systemen en jouw eigen software inrichten of zet extra tools in die de prestaties op marketplaces (automatisch) verbeteren. Met ICT-Optimalisatie bespaar je tijd, voorkom je fouten en kun je de te verwachten drukte aan.

Zo bespaar je een hoop tijd en kun jij je focussen op jouw doel: de verkoop van jouw producten op bol.com en het verhogen van je omzet. En loop je tijdens het online verkopen tegen technische problemen aan? De ICT’er staat voor je klaar om het probleem op te lossen.

Disciplines ICT-optimalisatie

Meer weten over marketplace-software en andere handige tools voor marketplace-verkoop? Lees dan onze blog en blijf op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden!

In stap 5 wordt alles voor jouw online verkoop op marketplaces ICT-geoptimaliseerd, zodat jij je kosten- en tijdbesparend kunt richten op jouw doel: bedrijfsgroei en meer omzet.

Tip; een goed ingericht logistiek proces werkt (veel) efficiënter, je bespaart kosten en voorkomt problemen en frustratie. Meer weten? Lees dan verder over onze discipline ‘Logistiek advies’