Slim automatiseren = groei realiseren

– en een online cadeautje van PlazaSupport voor jou! –

Voordat we ingaan op onze tips voor online ondernemers om keihard te groeien, willen we heel even stilstaan bij ons eerste jubileum. PlazaSupport bestond afgelopen 1 november precies een jaar. Een zeer bevlogen en bijzonder succesvol jaar, want in het eerste jaar PlazaSupport …

  • Hebben we meer dan 125.600 (!) artikelen in de online schappen van marketplaces geplaatst voor onze klanten.
  • Zagen we de gemiddelde omzet van onze klanten stijgen met maar liefst 178%.
  • Zijn we ons, naast het totaalpakket voor verkopen op marketplaces, ook gaan richten op webshopoptimalisatie. Naast het verbeteren van bestaande webshops begeleiden we op dit moment zelfs een klant bij de introductie van een eigen marketplace!

Wie jarig is trakteert

Helaas konden we ons jubileum niet groots vieren. Het werd een feestelijke online proost-op-afstand met ons team en een lekkere verrassing per post voor onze klanten. Ook jou, als ondernemer en lezer van het Driesteden Business Magazine, willen we graag trakteren: t/m 31 december 2020 krijg je, met gebruik van de code PS1JAAR!, gratis advies op het gebied van online verkopen. Loop je vast met productomschrijvingen? Stagneert jouw online verkoop? Of wil je een specialist die meekijkt of jouw producten geschikt zijn voor verkoop op bol.com? Aarzel dan niet en stuur jouw vraag in via onze website of per e-mail, zet PS1JAAR! in de onderwerpregel en ontvang gratis professioneel advies!

Groei, online ondernemer, groei!

Slim automatiseren betekent: groei realiseren. Dat klinkt fancy en eenvoudig, maar … hoe pak je dat aan? De tips van PlazaSupport om online te groeien met jouw webshop en/of verkoop op marketplace(s):

Speel in op de actualiteit, dat draagt bij aan de conversie

Maak gebruik van de actualiteit in je productomschrijvingen, webshop, website en social media. Zo zullen klanten jou eerder vinden. Ga dus rap aan de slag met het aanpassen van jouw online teksten en omschrijvingen en speel in op de decembermaand. Vergeet niet om na de feestdagen te switchen en in te spelen op de winter, het naderende voorjaar, Valentijnsdag … (En kom je tijd te kort? PlazaSupport doet het graag voor je!)

Optimaliseer je assortiment én je presentatie

Je producten moeten kraakhelder omschreven en kristalhelder gepresenteerd worden in de webshop of op de marketplace. Jouw klant moet exact weten wat hij/zij kan verwachten van het product. Is er iets niet helemaal duidelijk? Grote kans dat de klant een soortgelijk of hetzelfde product gaat shoppen bij de concurrent. Dat wil je niet!

Koppelingen met marketplaces en webshopintegratie

PlazaSupport beschikt over vele slimme en handige tools, die we inzetten om de koppeling tussen jouw webshop of verkoop op marketplaces te optimaliseren. Dat scheelt niet alleen een hoop tijd, maar voorkomt ook – menselijke – foutjes, die je online verkoop helaas niet ten goede komen. Met de inzet van handige tools optimaliseer je de verkoop, het betaalproces, administratie, bestellingen, retouren en voorraadbeheer.

We wensen je een prachtige decembermaand toe en vergeet niet jouw online traktatie te verzilveren. Stuur ons jouw vraag over online verkopen en maak gebruik van de code PS1JAAR!

Dit artikel verscheen in ‘Driesteden Business nr 2020-6’

Deel dit bericht: