Webshop & e-commerce specialist
Optimaliseer jouw online winkel met PlazaSupport

Als webshop & e-commerce specialist staan wij klaar om jou te ondersteunen en begeleiden bij het opzetten en optimaliseren van jouw webshop. Of je nu een startende ondernemer bent die een webshop wilt opzetten of een ervaren verkoper die zijn bestaande e-commerce activiteiten wilt optimaliseren, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Met onze uitgebreide expertise in webshops, woocommerce, B2B, B2C en API’s/koppelingen bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Met snelle levering en toegewijde projectbegeleiding streven wij ernaar om jouw online succes te vergroten.

Ontdek onze diensten en laten we samen bouwen aan een succesvolle webshopervaring!

Professionele webshops op maat:
Jouw online succes begint hier

Bij PlazaSupport geloven we dat een succesvolle webshop meer is dan alleen een online winkel. Het is een krachtig platform dat jouw merk vertegenwoordigt, klanten aantrekt en omzet genereert. Met onze expertise in webshopontwikkeling en e-commerce zorgen we ervoor dat jouw webshop op maat wordt gemaakt om aan al jouw specifieke behoeften en doelstellingen te voldoen.

  1. Ontwerp en gebruikerservaring: Een webshop die indruk maakt. Een aantrekkelijk en intuïtief ontwerp is essentieel voor het succes van jouw webshop. Onze ervaren ontwerpers creëren een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webshop die naadloos aansluit bij jouw merkidentiteit. We zorgen voor een intuïtieve navigatie, heldere call-to-action knoppen en een overzichtelijke winkelervaring, zodat jouw klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken en tot aankoop worden aangezet.

  2. E-commercefunctionaliteiten: Meer dan alleen een winkelmandje. Een succesvolle webshop heeft geavanceerde e-commercefunctionaliteiten die jouw klanten aanspreken en de verkoop stimuleren. We integreren krachtige functies zoals productfiltering, aanbevelingen op maat, upselling en cross-selling, klantrecensies en beoordelingen, en een geoptimaliseerd afrekenproces. Door deze functies toe te passen, vergroten we de betrokkenheid van jouw klanten en verhogen we de conversieratio van jouw webshop.

  3. SEO-optimalisatie: Gevonden worden in zoekmachines. Een webshop die niet wordt gevonden, zal geen succesvolle verkoop genereren. Daarom besteden we veel aandacht aan SEO-optimalisatie bij het ontwikkelen van jouw webshop. We implementeren relevante zoekwoorden, optimaliseren de paginastructuur en metadata, en zorgen voor een snelle laadtijd en mobiele responsiviteit. Op deze manier vergroten we de zichtbaarheid van jouw webshop in zoekmachines zoals Google, waardoor potentiële klanten jou gemakkelijk kunnen vinden.

  4. API’s en koppelingen: Vereenvoudigde bedrijfsprocessen. : Naast het ontwikkelen van een krachtige webshop, kunnen we ook API’s en koppelingen opzetten om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen. We kunnen jouw webshop integreren met externe systemen, zoals voorraadbeheer, CRM-systemen en boekhoudsoftware, om gegevens automatisch te synchroniseren en dubbel werk te verminderen. Deze geïntegreerde aanpak bespaart tijd en zorgt voor een efficiëntere bedrijfsvoering.

  5. Toegewijde projectbegeleiding: Van concept tot lancering. Bij PlazaSupport hechten we veel waarde aan toegewijde projectbegeleiding. Onze ervaren projectmanagers zorgen ervoor dat jouw webshopproject soepel verloopt, van het eerste concept tot de uiteindelijke lancering. We houden je op de hoogte van de voortgang, stellen realistische deadlines en zorgen ervoor dat jouw webshop volgens plan wordt opgeleverd. Je kunt rekenen op onze expertise en ondersteuning gedurende het hele proces.

Expertise in webshops
WooCommerce en e-commerce

Bij PlazaSupport hebben we een team van ervaren professionals met diepgaande kennis van webshops, WooCommerce en e-commerce. We begrijpen de complexiteit van het bouwen en beheren van een succesvolle online winkel. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring in het werken met verschillende platforms en frameworks, waaronder WooCommerce, een van de meest populaire e-commerceplatforms ter wereld.

Webshop Specialist FAQ

Een professionele webshop biedt tal van voordelen, waaronder een professionele uitstraling, verbeterde gebruikerservaring, geavanceerde functionaliteiten, naadloze integraties met andere systemen, betere vindbaarheid in zoekmachines en een verhoogde conversie. Een goed ontworpen en geoptimaliseerde webshop kan jouw online bedrijf naar een hoger niveau tillen en concurrentievoordeel bieden.

Absoluut! Als ervaren webshop- en e-commerce specialist kunnen we jouw bestaande webshop analyseren en upgrademogelijkheden identificeren. We kunnen de functionaliteiten uitbreiden, de gebruikerservaring verbeteren, het ontwerp optimaliseren en integraties met andere systemen tot stand brengen. Samen zorgen we ervoor dat jouw webshop klaar is voor de toekomst.

Voor B2B-webshops begrijpen we dat een soepele zakelijke transactie essentieel is. We kunnen geavanceerde B2B-functionaliteiten implementeren, zoals speciale prijsafspraken, offerte-aanvragen, klantgroepen en geautomatiseerde facturatie. Daarnaast kunnen we integraties met ERP-systemen en andere bedrijfssystemen opzetten om de efficiëntie te verhogen en de workflow te stroomlijnen.

Ja, zeker! We hebben ervaring met het opzetten van koppelingen tussen webshops en marktplaatsen zoals Bol.com, Amazon en andere populaire platforms. We kunnen jou helpen bij het synchroniseren van producten, voorraadbeheer, prijzen en bestellingen, zodat je jouw producten eenvoudig kunt verkopen op verschillende kanalen en je bereik kunt vergroten.

Ja, wij bieden trainingen en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je jouw webshop effectief kunt beheren en optimaliseren. We kunnen je trainen in het gebruik van het beheersysteem van jouw webshop, het uitvoeren van updates, het toevoegen van producten en het analyseren van de prestaties. Bovendien staan we altijd klaar om je te ondersteunen en vragen te beantwoorden, ook nadat jouw webshop is gelanceerd.

B2B, B2C of Hybride?
volledig afgestemd op de doelgroep

We begrijpen dat B2B- en B2C-bedrijven verschillende behoeften en vereisten hebben als het gaat om e-commerce. Onze experts zijn bekend met de unieke uitdagingen en kansen van beide modellen en kunnen jouw webshop aanpassen aan de specifieke vereisten van jouw bedrijfsmodel.

Of je nu een B2B-webshop wilt opzetten om zakelijke klanten te bedienen, een B2C-webshop wilt lanceren om consumenten aan te trekken of een hybride model hanteert waarbij je vanuit 1 webshop beide doelgroepen bedient, wij hebben de expertise om jouw visie te realiseren.

API's en koppelingen
voor naadloze integratie

Een goede integratie van jouw webshop met andere systemen en marktplaatsen is cruciaal voor een efficiënte bedrijfsvoering. Onze specialisten zijn bedreven in het opzetten van geavanceerde API-koppelingen, waardoor jouw webshop naadloos kan samenwerken met externe systemen, zoals voorraadbeheer, ERP-systemen en betalingsgateways. We kunnen ook helpen bij het opzetten van koppelingen met populaire marktplaatsen, zoals Bol.com en Amazon, waardoor je jouw producten kunt synchroniseren en je bereik kunt vergroten.

Snelle levering en toegewijde projectbegeleiding

Bij PlazaSupport begrijpen we dat tijd van essentieel belang is bij het opzetten en beheren van een webshop. We streven ernaar om jouw projecten snel en efficiënt uit te voeren, zodat je zo snel mogelijk kunt profiteren van jouw online aanwezigheid. Onze toegewijde projectmanagers begeleiden je gedurende het hele proces en zorgen ervoor dat jouw wensen en doelen worden gerealiseerd. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat de webshop voldoet aan jouw verwachtingen en aan de behoeften van jouw bedrijf en klanten.