3. Contentcreatie & productpresentatie

De presentatie van jouw producten op online marketplaces dient optimaal te zijn. Niet alleen moet het product duidelijk op de foto’s staan, ook sfeerbeleving, stijl en beeldkwaliteit zijn van het grootste belang als je succesvol wilt verkopen op bol.com. Er zijn diverse voorwaarden waar je aan moet voldoen als het op productpresentatie en beeldmateriaal aankomt. Onze contentcreatie & productpresentatie specialisten zorgen er voor dat jouw producten perfect gefotografeerd worden, in de juiste stijl en met de sfeer die jij met jouw merk wil uitstralen. Dat kan op locatie, maar ook in onze fotostudio. Na het fotograferen wordt het beeldmateriaal bewerkt en stellen we een overzichtelijke beeldbank samen.

Heb je reeds afbeeldingen van jouw producten, bijvoorbeeld in jouw webshop? Samen kijken we of het voldoende afbeeldingen zijn die voldoen aan de eisen die bol.com stelt om zo hoog mogelijk te scoren. Ook is het mogelijk jouw producten 3D of in een korte video te presenteren. Dé manier om klanten jouw product online optimaal te laten ervaren.

Het belang van goede fotografie mag niet onderschat worden! Enerzijds dient een foto ter bevestiging van de juiste selectie (het is inderdaad het product wat ik al ken en wat ik wil bestellen). Anderzijds dient het ‘shoppers’ te inspireren om juist jouw product te bekijken en uiteindelijk aan te schaffen (de groep die vooraf nog niet wat er gekocht wordt maar zoekende is).

Disciplines Contentcreatie & productpresentatie

Online verkopen via bol.com valt of staat bij een goede productpresentatie. Middels fotografie, 3D-bewerking, videocontent en CGI-creatie

Stap 3 in het starten met verkopen via marketplaces – zetten we jouw producten zo optimaal mogelijk in de virtuele etalage. Al het beeldmateriaal wordt verzameld in een overzichtelijke beeldbank en blijft jouw eigendom.

Tip; wist je dat door goede fotografie met extra detailbeelden je verkoopkans met wel 30% toeneemt? De combinatie van goede teksten en beelden geeft je online sales een enorme impuls.