Een vliegende start

Na een periode van vele voorbereidingen gaat vandaag, 1 november 2019, PlazaSupport officieel van start. Een feestelijk en memorabel moment! Daar proosten we op!

Vanaf nu kan elke ondernemer, die zijn producten online wil verkopen op marketplaces, rekenen op de support van PlazaSupport. De eerste klanten hebben zich zelfs al gemeld. Een vliegende start voor PlazaSupport (waar we stiekem best een beetje trots op zijn¬†ūüėČ). Het proosten op de opening van PlazaSupport was daarom kort, maar krachtig. Er is immers werk aan de winkel. En daar hebben we zin in!

 

WAT ER DEZE MAAND OP DE PLANNING STAAT…

Wat vliegt de tijd. Het is alweer november en dat betekent dat de feestdagen voor de deur staan. Sinterklaascadeautjes, pakjes voor onder de kerstboom, eindejaarsgeschenken, kerstpakketten‚Ķ dit is het moment waarop de consument aan het shoppen slaat. Voor ondernemers dus het ideale moment om hun producten aan te bieden op online marketplaces, zoals bol.com. En dat is precies wat wij deze maand gaan regelen voor onze nieuwe klanten. Zij hebben artikelen in productcategorie√ęn die perfecte Sint- en Kerstcadeautjes zijn. Onze klanten zijn echter al druk genoeg in deze periode van het jaar en kunnen dus zeker wel wat hulp gebruiken bij het succesvol aanbieden van hun producten op bol.com. Daar gaan wij mee aan de slag. Natuurlijk houden we je op de hoogte van de voortgang.

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn, niet alleen voor een wekelijkse update van alle lopende projecten, maar ook om op de hoogte te blijven van alle e-commerce trends en om handige tips te krijgen over succesvol online verkopen.

WIST JE DAT …

Weetjes over e-commerce waar jij je voordeel mee kunt doen! 

 • 73% van de klanten een product sneller koopt als er een online productvideo beschikbaar is?
  Gelukkig hebben we Jeroen bij PlazaSupport, die in een handomdraai productvideo’s voor je maakt!
 • Bijna 80% van de klanten eerst de online reviews leest alvorens een aankoop te doen?
  Hecht daarom waarde aan mensen die de moeite nemen een review te schrijven over jouw product. En als deze minpunten bevat, dan zijn dit wellicht waardevolle zaken om mee aan de slag te gaan. 
 • Bol.com bijna 10 miljoen actieve klanten heeft in Nederland en Belgi√ę en daarmee een van de meest populaire winkels van Nederland en Belgi√ę is?
  Daar wil jij je producten toch ook graag op aanbieden?!
 • Het grote voordeel van een API-koppeling tussen de marketplaces en jouw ERP het realtime ontvangen van data is? Zo kan bijvoorbeeld na het verwerken van een bestelling gelijk de voorraad worden aangepast. Voor grote marketplaces een van de vele voorwaardes waar je aan moet voldoen.
  Wat zijn wij blij met de doorgewinterde ICT’er Ronnie in ons team. Hij weet alles over API-koppelingen tussen de marketplace-systemen en jouw eigen software!

 

PLAZASUPPORT HAALT HET BESTE UIT MARKETPLACES

De verschuiving van kopen in een fysieke winkel naar online shoppen is een trend die niet te stoppen is. Momenteel koopt ruim 80% van de Nederlandse consument online en dit percentage neemt de komende jaren alleen maar toe. Speel als ondernemer in op deze ontwikkeling, bied jouw producten aan op grote online marketplaces en verhoog razendsnel je omzet! Online verkopen via marketplaces is een tijdrovende klus waar veel voorwaardes aan verbonden zijn. Ingewikkeld? Niet met PlazaSupport! Met ons totaalpakket van 7 services krijg jij alle hulp en handvatten om succesvol te verkopen op marketplaces. Lees alles over ons totaalpakket of neem contact met ons op om een afspraak te maken. We komen met plezier naar jou toe om kennis te maken.

Deel dit bericht: