Mijn Digitale Zaak 2023 – € 2.500 subsidie

PlazaSupport is officieel partner van Mijn Digitale Zaak. Dat betekent dat je € 2.500 subsidie ontvangt op onze diensten.

Wat zijn jouw plannen op het gebied van online marketing? Geef deze plannen een boost, met de subsidie ‘Mijn Digitale Zaak’! Hiermee krijgen alle ZZP’ers, eenmanszaken en MKB-ondernemers (tot 50 medewerkers) €2.500 korting op onze diensten! Waarmee kunnen wij jou helpen?

  • Je eerste stappen op een marketplace (BOL, Amazon)
  • Groei door nieuwe markten te betreden of uitbreiding van je aanbod
  • Het realiseren van een koppeling of ander automatiseringsplan
  • Integratie van je webshop met BOL en Amazon
  • E-mail marketing (je nieuwsbrief, automation en andere campagnes)

 

Met deze subsidie stimuleert de overheid de digitale ontwikkelingen in Nederland. Ondernemers die gebruikmaken van digitale mogelijkheden groeien sneller, zijn winstgevender en werken efficiënter dan ondernemers die dat niet doen. Digitalisering zorgt er dus voor dat bedrijven zekerder zijn van een mooie toekomst. Wil je meer weten over deze regeling? Kijk dan op Mijn Digitale Zaak. De regeling werkt met een subsidieplafond en dat betekent OP = OP!

Inhoud subsidie

De subsidie is bedoeld voor het inwinnen van advies en/of het invoeren van digitale technologie. Hierbij vergoed de overheid 50% van de kosten, met een maximum van €2.500. Het aanvragen kan vanaf 17 mei 2023. Er is een subsidieplafond en dat betekent OP = OP. Maak daarom snel een afspraak voor een inventarisatie en de scan!

 

Volledige ondersteuning door PlazaSupport

Wil je gebruik maken van deze regeling? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak om je wensen te bespreken. We begeleiden je bij de subsidieaanvraag. Wordt de subsidie toegewezen? Dan gaan wij snel aan de slag met de besproken werkzaamheden.

Voorwaarden Mijn Digitale Zaak subsidie 2023

Om van de subsidieregeling gebruik te kunnen maken dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • ZZP’er, Eenmanszaak of MKB-onderneming met maximaal 50 medewerkers
  • Jaaromzet van maximaal €10 miljoen
  • Niet eerder gebruik gemaakt van subsidieregeling ‘Mijn Digitale Zaak’

Deel dit bericht: