De mooiste cadeautjes voor de liefste moeders koop je hier online!

De allerliefste moeder – de jouwe dus! – verdient het mooiste, schattigste en origineelste cadeautje op Moederdag. PlazaSupport heeft de afgelopen weken alvast onderzocht waar jij de beste Moederdagcadeautjes online kunt bestellen. En kun je je moeder helaas niet bezoeken op Moederdag i.v.m. de coronamaatregelen? Geef dan bij jouw bestelling aan op welk adres je het Moederdagcadeau wilt laten bezorgen. Zo zorg je ervoor dat, ook nu, jouw moeder in het zonnetje gezet wordt.

De leukste moederdagcadeaus
Voor elke moeder parels

Edelsmid Wendy de Rooy ontwerpt en maakt zelf oorbellen, colliers en ringen. Snuffel in haar collectie en zoek het parelsieraad uit dat helemaal past bij jouw moeder. Ook bij de webshop Anne Cathalijne kun je terecht voor pareloorbellen voor een zacht prijsje. Elke moeder verdient parels. De jouwe toch ook?

Een wens in een fles

Stuur jouw moeder een wens in een schattig klein flesje. Het handige aan de handgemaakte flessenwensjes van How Lucky; ze passen door de brievenbus!

Oesters om bij weg te dromen

Is jouw moeder gek op oesters? Helaas kun je momenteel niet in de horeca terecht om samen oesters te eten. Maar wat je wel kunt doen is een prachtig setje oesterkaarsen voor haar bestellen bij Anita’s choice. Bijzonder sfeervol en uniek; echt een cadeau om bij weg te dromen.

De bos bloemen die blíjft

Natuurlijk is een bos verse bloemen altijd een goed cadeau voor de moeders. Het is alleen erg jammer dat deze bos na een poosje uitgebloeid is. Ga daarom voor een bos bloemen die blíjft; een prachtige bos droogbloemen; volgens webshopeigenaresse Corine van Basic Lifestyle dé trend voor 2020. Liever geen grote bos droogbloemen? Ga dan voor dit schattige kleine buisje, gevuld met droogbloemetje (voor een heel zacht prijsje) bij Machtig&Prachtig.

De bos bloemen blijft
Nostalgie in een blikje

Vooral geschikt voor de moeders die fan zijn van Italië; fruitsnoepjes in een schattig nostalgisch bewaarblikje. (Als we niet naar Italië kunnen, halen we de Italiaanse sferen wel hier naartoe 😉.)

Op vakantie in eigen tuin

Geef jouw moeder een tuinposter met een lieve boodschap erop. Zo verschijnt er elke dag, tijdens haar vakantie in eigen tuin (het is momenteel helaas even niet anders), een glimlach op haar gezicht.

Met een hart voor het milieu

Een shampoobar is shampoo in blokvorm. Eén zo’n blok staat gelijk aan drie flessen shampoo, maar dan zonder plastic restafval. Bij Bloem & Hobby vind je deze milieuvriendelijke shampoobars.
Liever een heel cadeaupakket met milieuvriendelijke verzorgingsproducten voor mama? Check dan dit speciale Moederdagpakket van Purc Store. Ecologische, dierproefvrije en zelfs vegan make-up en verzorgingsproducten shop je bij Beauty4Skin. En voor wasbare wattenschijfjes in prachtige kleuren en met diverse designs, moet je bij BDDesign zijn.

Jouw gezin in poppetjes

So cute! Een prachtig item om je gezin altijd dichtbij je te hebben. Bij Meer Dan Leuk stel je jouw eigen gezin samen in poppetjesvorm, waarbij zelfs de huisdieren niet hoeven te ontbreken. De poppetjes kunnen gepersonaliseerd worden en ze worden in een prachtig lijstje of onder een stolp gezet.

Jouw gezin in poppetjes
Uniek, handgemaakt en duurzaam

Zijn er moeders die níet van kaarsen houden? Volgens ons niet!
Bestel bij Beleven unieke, handgemaakte kaarsen. Bij Beleven worden van bestaande materialen nieuwe producten gemaakt op een zo duurzaam mogelijk manier. Is jouw moeder een creatief type? Ga dan voor het DIY-pakket om zelf kaarsen te maken.

Stuur een kaartje

Op zoek naar een originele, schattige of bijzondere wenskaart voor je moeder? Neem dan een kijkje bij EnvyCards. Hier kun je tevens terecht voor vrolijk inpakpapier en stickers om jouw (post)pakket op te pimpen.

Ik kan niet kiezen

Er zijn webshops waar je terecht kunt voor de meest uiteenlopende Moederdagcadeautjes. Maar een keuze maken is zo lastig! Ga dan voor een cadeaubon van OlympicCards en laat je moeder zelf kiezen welke tas, kalender, geurkaarsen, tas, sieraden of kussens ze wil.

Bestel jouw Moederdagcadeautje online bij een van deze of andere (kleinere) webshop. Niet alleen maak je je moeder heel erg blij met een uniek Moederdagcadeau, je ondersteunt hiermee ook de (kleinere) ondernemer.
Maak er – ondanks deze bizarre tijd – een prachtige en zonnige Moederdag van!

Deze blog met inspiratie voor Moederdagcadeautjes hadden we niet kunnen samenstellen zonder de medewerking van alle webshopeigenaren die zich hiervoor aangemeld hebben. Wij willen alle webshopeigenaren die hun inspiratie voor Moederdagcadeaus hebben ingestuurd heel hartelijk bedanken. Omdat er via Social Media en de e-mail bijna honderd aanmeldingen binnenkwamen, was het helaas niet mogelijk álle tips mee te nemen in deze blog. Alvast bedankt voor jullie begrip hiervoor.

Deel dit bericht: