Online verkopen op marketplaces ingewikkeld? Niet met PlazaSupport!

Online shoppen is een trend die niet te stoppen is. Ruim 80% van de Nederlandse consumenten koopt online en dit percentage neemt alleen maar toe. Speel als ondernemer in op deze ontwikkeling, bied jouw producten aan op bekende marketplaces, zoals Bol en Amazon en verhoog razendsnel je omzet. Ingewikkeld? Tijdrovend? Niet met het totaalpakket van PlazaSupport. 

PlazaSupport biedt jou als ondernemer – groot of klein – een totaalpakket van 7 services, waarmee jij alle ondersteuning krijgt om succesvol te verkopen op marketplaces.
1: Project management

Onze projectmanager neemt met je door wat er allemaal nodig is om te starten met het verkopen op marketplaces. Dit doet hij a.d.h.v. onze handige marketplace checklist. Zo weet je precies wat er allemaal (nog) gebeuren moet en kun je kiezen welke onderdelen je zelf oppakt en welke je uitbesteedt aan ons.

2: Traffic management & planning

O.b.v. de marketplace checklist maakt de trafficmanager een planning voor het hele traject. Zij meldt jouw account aan op de gewenste marketplaces, richt deze in en voert uploads en mutaties uit. Wil je dit liever zelf doen? Dat kan natuurlijk ook. En kom je er even niet uit? Neem dan contact op met de traffic manager. Zij is jouw directe aanspreekpunt waar je altijd terecht kunt met je vragen.

3: Contentcreatie & productpresentatie

Middels fotografie, 3D-bewerking, videocontent en CGI-creatie – op locatie of in onze studio – zetten we jouw producten zo optimaal mogelijk in de virtuele etalage. Al het beeldmateriaal wordt verzameld in een overzichtelijke beeldbank en blijft jouw eigendom.

4: SEO productomschrijvingen & communicatie

We maken complete en waardevolle SEO productomschrijvingen voor al jouw producten, waardoor ze online sneller gevonden worden en de klant alle relevante informatie te weten komt. En heb je social media ondersteuning nodig om jouw producten te promoten? Ook dat is mogelijk!

5: ICT-optimalisatie

Bespaar tijd en maak verkoop via marketplaces eenvoudiger middels slimme ICT-oplossingen. Laat onze ICT’er de EAN-codes van jouw producten API-koppelen of marketplace-software inzetten.

6: Juridisch advies

Juristen, gespecialiseerd in e-commerce en aansprakelijkheid, bekijken jouw leveringsvoorwaarden en passen deze waar nodig aan. Zo voorkom je eventuele problemen met kopers van jouw producten. Wel zo’n veilig idee!

7: Logistiek advies

Doorloop het logistieke deel van je online verkopen met een van onze specialisten, zodat je jouw magazijn, verpakkingen, logistieke formulieren, verzendingen en retourverwerkingen kunt optimaliseren. Praktisch en kostenbesparend.

Zelf al thuis in online verkopen en liever een pakket-op-maat van PlazaSupport? Ook dat kan!

Meer informatie over PlazaSupport? Neem contact op met Annelies Muileman of Gerwin van der Kamp (0570-830993)

Dit artikel verscheen in ‘Driesteden Business 2020-1’

Deel dit bericht: