32% omzetstijging door Social Media

“Ik wil wel iets met social media” | #WeetjeOpWoensdag

Veel ondernemers geven aan dat ze “wel íets met social media willen”. Daarmee bedoelen ze dat ze begrijpen dat het anno nu echt een must is voor klanten om op Instagram, Facebook of LinkedIn aanwezig te zijn. Vaak ontbreekt het hen echter aan kennis, ervaring en vooral aan tijd om zich actief bezig te houden met social media. Toch raden wij online verkopers altijd aan om hun merk, bedrijf en producten in the spotlights te zetten op social media.

Want wist je dat…

de aanwezigheid van een winkel op social media, het aantal aankopen met gemiddeld 32% verhoogt?

Online aanwezigheid, vindbaar op de socials en je producten in de kijker zetten bij je potentiële kopers is echt een must. Ook vinden klanten het heel prettig dat ze rechtstreeks met jouw bedrijf kunnen communiceren via social media. Een gemiste kans als je hier als ondernemer niets mee doet.

Heb je het nou te druk met je onderneming en kom je gewoonweg niet toe aan het opzetten en onderhouden van jouw social media accounts?

Bij PlazaSupport kun je ook terecht voor social media-ondersteuning; o.a. het opzetten van accounts, het creëren van posts inclusief (bewerkt) beeldmateriaal, het gericht zoeken naar de juiste doelgroepen, het regelen van de follow-up (vlot reageren op berichten en het beantwoorden van vragen) en het organiseren van ludieke acties. En maak je geen zorgen over de kosten; o.b.v. jouw beschikbare budget stellen wij een plan-op-maat samen, waarmee je jouw online verkoop een boost geeft!

Meer info over het opzetten / onderhouden van Social Media voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met Juliëtte.

(Bron: Bigcommerce.com, 2020)

Deel dit bericht: