Wat koop ik voor Valentijnsdag?

#WeetjeOpWoensdag #Valentijn #Valentijnsdag

– Een overzicht van webshops met de origineelste en liefste cadeautjes voor jouw Valentijn! –

Valentijnsdag staat voor de deur. En het blijft elke keer lastig om jouw Valentijn te verrassen met het perfecte cadeau. Geen nood, PlazaSupport heeft alvast het vooronderzoek gedaan naar de beste, liefste en origineelste Valentijnsdag-cadeautjes. Uiteraard hoef je daar de deur niet voor uit. Deze cadeautjes zijn gewoon online te bestellen. Cadeautjes voor hem en voor haar, in elke prijscategorie. Van online drumcursus tot handgemaakte bonbons, van romantisch weekendje weg tot cadeautjes voor aanstaande vaders en moeders; klik gewoon op de link naar het cadeautje dat het allerbest past bij jouw Valentijn en maak hem of haar helemaal blij!

Wat zeggen de sterren?

Is jouw Valentijn gek op samen turen naar de sterren en de maan? Ga dan voor een sterrenposter! Becca maakt jouw gepersonaliseerde poster met sterren. Een uniek cadeau en helemaal toegespitst op jullie bijzondere moment. Wat was jullie trouwdatum, de dag van jullie eerste date of de geboortedag van jullie kindje?

You’re my cherry on top

Deze schattige, handgemaakte ketting van Bonte Vink behoeft geen enkele uitleg bij het geven.
Een mini-theeserviesje: You’re my cherry on top, babe! #socute!

Breng de smaken van de liefde tot leven

Jan-Jaap Plaisier doet zijn naam eer aan, want wat heeft deze man een plezier in het maken van chocolade. En deze limited edition Valentijnsbonbons zijn speciaal ontworpen en gemaakt om de smaken van de liefde tot leven te brengen. Knabbel samen aan bonbons en laat je verrassen door smaken als Baileys & karamel, kokos, aardbei, cookie & karamel of framboos & kalamansi.
(Enne … kom je erachter dat je wel erg laat bent met het bestellen van je cadeautje? Bij Jan-Jaap kun je ook last-minute bestellen.)

Drrrrums, please!

De online drumcursus is geschikt voor iedereen die wil leren drummen – mét of zonder ritmegevoel. 😉 Dankzij hun ‘iedereen-kan-leren-drummen-garantie’ wordt jouw Valentijn waarschijnlijk de nieuwe Charlie Watts of Sheila E. Geen drumstel in huis? Geen probleem. Die kun je bij hen huren.
Je start sowieso met een gratis proefperiode van twee weken. Go for it!

Spannend!

Verwen jouw geliefde met een heerlijke massage. Deze massageset bevat alles voor een romantische avond, waaronder eetbare olie met vanillesmaak, verkoelende bodygel en een set kaarten voor veel inspiratie in de slaapkamer. 😉 Have fun, samen!

Zacht, zoet en lief …

Hartjessnoep blijft altijd een favoriet om te geven aan je geliefde, vooral als er een romantische boodschap op staat. Maar ja, als dat snoepje eenmaal opgegeten is, verdwijnt je boodschap aan je Valentijn. Bij Annouk bestel je daarom deze superlieve snoephartjes in zoete pastelkleuren, gemaakt van zacht vilt, mét een blijvende boodschap voor jouw geliefde. Deze vijf hartjes worden verstuurd in een mooi zakje. (Je kunt de hartjes natuurlijk ook laten bezorgen op het adres van jouw Valentijn.)

Veel liefs voor een zeer zacht prijsje …

Een écht originele kaart voor slechts €1,25 bestel je bij Ninegifts. Naast geweldige Valentijnskaarten kun je hier tevens terecht voor invulboeken om alle belangrijke momenten vast te leggen en schattige kantoorspulletjes voor zeer zachte prijsjes. (Wat dacht je van een poezenpen of gouden klemmetjes?)

Achterhoek meets Argentinië

Argentijnse smaken en gezelligheid combineren met de gastvrijheid en gemoedelijkheid van de Gelderse Achterhoek? Dat doe je bij Bed & Breakfast De Nieuwe Menger. Reserveer voor 15 april en vul bij de opmerkingen op het boekingsformulier in: Valentijn. Dan overnachten jullie, inclusief ontbijt, een welkomstdrankje en -lekkernij voor slechts €75,- in deze – van oorsprong – adellijke boerderij. (Met veel privacy, want in deze B&B heb je je eigen ingang!)

Hallo mama!

De liefste (aanstaande) mama’s maak je helemaal blij met een hartvormige baby-wikkeldeken. Bij webshop Deezbabykamers kun je tevens terecht voor de inrichting van de babykamer, speelgoed, alles voor de verzorging van je kleintje en kraamcadeaus. Een absolute aanrader voor mama’s in spé.

Meer dan alleen kaarten … veel meer

Bij OlympicCardsHolland kun je terecht voor originele Valentijnskaarten, maar als je eenmaal in deze webshop aanbeland bent, blijf je snuffelen! Tassen, verzorgingsproducten, geurkaarsen, sieraden, babyspullen, woonaccessoires …  Onze tip is: geef jouw Valentijn een cadeaubon (vanaf €10) en laat hem of haar zelf heerlijk rondsnuffelen in deze vrolijke webwinkel!

Nog niet uitgesnuffeld?

Neem dan eens een kijkje in de Allerlei Leuks webshop. Naast heel veel leuke cadeautjes doe je hier tevens inspiratie op om zelf cadeautjes te maken. Laat de innerlijke fröbel in je los en maak jouw Valentijnscadeau dit jaar helemaal zelf!

Missie: jij blij en zij blij

Sisterbrand werkt samen met lokale mensen op Bali. Handgemaakte sieraden met een mooi verhaal. Snuffel samen door de ruime collectie en kies het sieraad uit dat helemaal bij jouw geliefde past óf laat een gepersonaliseerd sieraad maken. Met een cadeaubon van Sisterbrand zit je helemaal goed.

Samen koekjes bakken

Duik op Valentijnsdag samen de keuken in en maak de lekkerste en liefste koekjes met hartvormige koekvormpjes mét gezichtje. Bij LiveLifeHappy kun je trouwens ook terecht veel vele hippe hebbedingetjes. Er zit ongetwijfeld een happy hebbedingetje tussen voor jouw geliefde!

#WijnenWijnenWijnen

Is het al tijd om te wijnen? Op Valentijnsdag is het de hele dag tijd om te wijnen! En met een fles Saint Amour is jouw liefdesboodschap meteen duidelijk. Een zeer smaakvolle en verfijnde rode wijn voor slechts €14,95 om samen van te genieten. (Handig om te weten: Het online Wijnhuis geeft altijd korting als je zes flessen of meer besteld.)

“Om op te vreten 😉

Wie zegt dat je een Valentijnscadeau alleen kunt kopen voor je partner? Misschien wil je juist je kind op Valentijnsdag eens verrassen met een cadeautje om te laten zien hoe lief je hem/haar vindt!
Orthopedagoog Suzanne van der Star verkoopt – speciaal voor kinderen – kauwsieraden, zoals de Miller Heart kauwketting van Chewigem. Benieuwd wat kauwsieraden zijn en waarom Suzanne deze verkoopt? Lees dan haar blog en achtergrondinformatie.

Valentijncollectie Ogerbeads

Ogerbeads is een internationaal merk van zilveren armbanden met handgemaakte glazen kralen en zilveren bedeltjes, die je kunt aanpassen aan jouw outfit. Zo heb je altijd een bijzonder sieraad dat helemaal past bij jouw stijl. Is jouw geliefde helemaal fan van deze kralen en bedeltjes? Breid haar collectie Ogerbeads dan uit met de speciale Valentijnscollectie.

You’re the key to my heart

Unieke kleding, stofjes en cadeautjes koop je niet alleen via webshops, maar ook via social media. Check Buzy Bee Liz op Instagram en scoor een geweldig Valentijns-topje “You’re the key to my heart”.

Mist er nog een cadeautip in deze lijst? Laat het ons weten.
We wensen iedereen een fijne en vooral liefdevolle Valentijnsdag toe!

Hartelijk dank aan alle webshops en online verkopers die hun medewerking verleend hebben aan deze blog. 

Deel dit bericht: