‘Verzenden via bol.com’ voor alle partners

‘Vandaag besteld, morgen in huis’ in de loop van 2020 voor alle Bol.com partners mogelijk

In de loop van dit jaar zal ‘Verzenden via bol.com’ gelanceerd worden. Dit maakt ‘vandaag besteld, morgen in huis’ straks voor alle partners mogelijk. Meer informatie over de aanmeldprocedure, de tarieven en de werkwijze volgt later dit jaar.

Om het nog makkelijker te maken om omzet te genereren via het Bol platform, wordt dit jaar ‘Verzenden via bol.com’ gelanceerd. Met deze logistieke dienst wordt ‘vandaag besteld, morgen in huis’ voor alle partners mogelijk. Dit zal in samenwerking met PostNL en Red je Pakketje zijn. Daarnaast kun je, door de logistieke schaalvoordelen van ‘Verzenden via bol.com’, besparen op verzendkosten.

Door de krachten te bundelen met partners, bezorgdiensten en bol.com worden volumes groter en wordt er efficiënter bezorgd. Voor de klant betekent de nieuwe dienst dat zij de keuze hebben uit een groter assortiment met flexibele bezorgopties tegen betrouwbare levering.

Distributie volgens ‘Verzenden via bol.com’

Bestellingen die overdag worden gedaan, worden dezelfde dag nog overgedragen aan de verzendpartner en de volgende dag bezorgd. Een bestelling na werktijd wordt de eerstvolgende dag in de ochtend overgedragen en die dag bezorgd.

Nog meer gemak

Naast het introduceren van ‘Verzenden via bol.com’ zal dit jaar ook gestart worden met het verder optimaliseren van het advertentiemiddel ‘Sponsored Products’. Hiermee kunnen partners het assortiment in de spotlight te zetten op bol.com (met maandelijks 114 miljoen bezoeken). Via een biedingssysteem kunnen advertenties ingekocht worden op relevante plekken en aan zoekende klanten getoond worden. Uiteraard wordt er pas betaald na een daadwerkelijke klik op de advertentie.

Bron: Bol.com

Deel dit bericht: